Social

Irinel Columbeanu a cerut-o de sotie pe Monica Gabor

De obicei, in Romania zilelor noastre, povestile de dragoste se termina mai fulgerator decit au inceput. Si cu nelipsitul scandal mediatic de rigoare, mai ales atunci cind protagonistii sint personaje publice. Cam acesta era si "viitorul" pe care cei mai multi il pronosticau relatiei dintre miliardarul Irinel Columbeanu si frumoasa Monica Gabor.
Despre el se stia ca este unul dintre cei mai bogati si nonconformisti romani, avind o prestigioasa cariera amoroasa alaturi de nenumarate vedete. Despre ea, ca este Top Model Romania 2005. Plus ca, bineinteles, este mult mai tinara, dar si mai inalta decit cel alintat, Iri. In aceste conditii, relatia a fost imediat etichetata drept una "pe interes". Numai ca o "bomba" de ultima ora demonstreaza ceea ce ei au sustinut intotdeauna: pentru ca se iubesc, Irinel a cerut-o de sotie pe Monica.

"M-am mai maturizat si eu..."

Cei doi s-au cunoscut pe 13 iulie anul trecut. Se pare ca a fost dragoste la prima vedere si, in scurt timp, au devenit cel mai mediatizat cuplu din Romania. Relatia dintre arhimiliardarul cu parul carunt si juna liceana din linistitul orasel al lui Bacovia a fost intoarsa pe toate partile, fiind tinta a nenumarate ironii si rautati. Caci, dupa cum cu nonsalanta recunoaste chiar principala "victima", Irinel Columbeanu, "nu avem cum sa nu auzim tot ceea ce se vorbeste in spatele nostru, cum ca pe mine m-ar interesa doar prospetimea ei, in timp ce Monica mi-ar minca banii. Dar noi, pur si simplu, ne iubim si, pina la urma, toata lumea se va convinge de asta".
Ceea ce s-a si intimplat. N-au trecut nici citeva luni si inevitabilul s-a produs, cel mai rivnit burlac al Romaniei capitulind neconditionat . Dupa ce a reusit sa pastreze secretul ceva timp, acum, el dezvaluie, in premiera, ca "da, este adevarat, am cerut-o de sotie pe Monica. Ea a acceptat, asa ca urmeaza sa ne casatorim. Totul s-a petrecut anul trecut, pe 1 decembrie. Eram la " Casa Vernescu ", unde filma un clip publicitar . Am privit-o si am inteles ca ea este femeia pe care am asteptat-o atita timp. Plus ca m-am mai maturizat si eu, asa ca am fugit si m-am intors peste o ora cu inelul de logodna si doi martori, partenerul meu de la "Transilvania Fashion", Matei Miclo, si sotia sa. I-am pus inelul pe deget, am intrebat-o daca vrea sa fie sotia mea, a ramas muta, pe urma mi-a sarit in brate si m-a sarutat".
La rindul sau, Monica isi aduce aminte ca in acea seara a trecut de la agonie la extaz: "Filmam si, la un moment dat, nu l-am mai vazut pe Iri. Era prima oara cind disparea asa, fara urma, fara sa-mi spuna nimic. S-a intors de-abia peste vreo ora si ceva si eram destul de suparata. Dar, asa cum face mereu, imediat a transformat totul intr-un vis si m-a facut atit de fericita! Chiar daca inelul ales imi este cam larg, nu este nici o problema, ca ne repezim pina la Paris si il indreptam".

Prioritati: BAC-ul si un copil

Data exacta a casatoriei nu a fost inca stabilita. Mai mult ca sigur insa, ceea ce se anunta de pe acum a fi "nunta secolului" in Romania va avea loc in toamna, caci, dupa cum declara Monica, "in primul rind trebuie sa termin liceul, este foarte important pentru mine. Imi doresc ca nunta sa o facem aici in tara, la Bucuresti, si sa vina multa lume, cit mai multa lume, ca sa se vada ca intre noi nu este vorba decit de dragoste si nimic altceva. In rest stau linistita, ca stiu ca Iri va avea grija sa fie o nunta de vis".
Ceea ce viitorul "ginerica" si promite: "Doar o data se insoara omul si daca tot mi-a luat atita vreme sa fac acest pas, cu siguranta, va fi ceva deosebit. Acum, insa, ca Monica a acceptat sa fie sotia mea, atac deja pe alt front, caci imi doresc atit de mult un copil! De altfel, acesta a fost si unul dintre principalele motive pentru care am cerut-o in casatorie: speranta ca va ramine insarcinata si atunci totul trebuie sa fie in regula, sa nu existe loc de nici un repros care sa intunece frumoasa noastra poveste de dragoste".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea