Social

Irinel a primit o nava mica de la Monica

Irinel Columbeanu si-a serbat sambata seara implinirea a 49 de ani. Miliardarul a organizat o petrecere la casa de la Izvorani unde locuieste impreuna cu Monica. Chef care l-a costat 20.000 de euro.

Cel mai valoros cadou l-a primit din partea parintilor lui, un portret al scriitorului rus Dostoievski. Iar de la viitoarea lui sotie, Monica Gabor, o nava in miniatura. Asa a fost deconspirat voluminosul pachet pe care Monica l-a luat cu ea de la Bacau, cand s-a intors la Iri acasa, dupa banchetul de absolvirea a liceului.

Casa omului de afaceri a fost transformata intr-un mic colt de Japonie: orhidee, aranjamente din bambus, mancare traditionala nipona din care nu au lipsit soiuri rare din peste si fructele de mare.

Columbeanu si-a primit invitatii imbracat in haine semnate de designerul lui preferat, japonezul Yohji Yamamoto , iar Monica a fost invesmantata intr-o rochie de culoare verde de la Escada si a purtat lentile de contact asortate la aceasta.


Limuzine pentru oaspeti

Invitatii au inceput sa soseasca in jurul orei 20.00, si au petrecut pana aproape de ora 1.00 noaptea. Pentru ca toti cei prezenti sa se bucure de petrecere fara restrictii, la plecare au fost asteptati de limuzine care i-au dus acasa.

Asta si ca multumire pentru numeroasele cadouri, chiar daca nu la fel de impresionante ca cel oferit de parinti. Irinel a mai primit bauturi fine, parfumuri, flori si un concert live al trupei Gloria. S-a mai ales cu o geanta din partea designerului Mihai Albu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea