Social

Irina Jianu in vizita la DNA

Procurorii DNA i-au prezentat ieri invinuirile Irinei Jianu, fost inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat in Constructii.
Potrivit unor surse judiciare, ea ar fi acuzata de dare de mita in dosarul separat din Zambaccian. In acelasi dosar, Adrian Nastase si Miron Mitrea sint cercetati pentru luare de mita . Dupa intilnirea cu anchetatorii, care a durat doar 40 de minute, Irina Jianu a refuzat sa faca vreo declaratie referitoare la acest caz.
Ca sa ma filmati voi!, a explicat nervoasa jurnalistilor de ce a venit la DNA. Irina Jianu este unul dintre colaboratorii lui Sergiu Sechelariu, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor , si coactionar la firma acestuia, Conimpuls. sergiu sechelariu a recunoscut ca una dintre firmele sale, Regal Glass, la care a fost actionar si Jianu, a montat termopanele la blocul din Zambaccian. Astazi, fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea este asteptat si el la DNA, pentru a i se prezenta oficial acuzatiile de care s-ar face vinovat. El a declarat saptamina trecuta ca potrivit citatiei la audiere este cercetat pentru luare de mita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea