Social

# usl #alegeri #politica #pnl #ARD #ipoteza

Ipoteza ARD: PNL s-ar putea desprinde la un moment dat de USL

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele partidului Forta Civica, a anuntat ca unul dintre "desenele strategice" pe care ARD il are in calcul in privinta unei aliante post electorale vizeaza PNL.

Ungureanu spune ca liberalii s-ar putea desprinde la un moment dat din USL si ca isi vor "cauta un drum care sa-i apropie de jumatate de centru dreapta a spectrului politic".

Intrebat daca incheierea unei aliante cu PNL ar putea fi posibila imediat dupa parlamentarele din decembrie, fostul premier a declarat ca "in politica nu poti sa spui niciodata nu".

Un scor mai mic de 20% la alegerile parlamentare ar fi "complet nemultumitor" pentru ARD, sustine Mihai Razvan Ungureanu. In ceea ce priveste o posibila demisie de la sefia Fortei Civice in cazul unui esec in alegeri, el a spus ca dupa 9 decembrie se vor face o serie de analize interne pentru a se stabili daca este cazul unei astfel de masuri.

Sursa foto: exclusivenews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea