Social

Iordanescu, salvat de Noor

Al Ittihad, formatia antrenata de General , s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, invingind cu 1-0 pe Al Ahly .

Lipsit de cei trei fotbalisti brazilieni transferati de curind, care nu au primit drept de joc din partea FIFA, Anghel Iordanescu ( foto ) a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial al cluburilor, formatia antrenata de General, Al Ittihad, invingind la limita reprezentanta Africii, Al Ahly. Singura reusita a partidei a fost semnata de Noor , cu un sfert de ora inaintea ultimului fluier al arbitrului englez Graham Poll. Desi a fost dominata la capitolul posesia balonului, Al Ittihad a pus in pericol mai mult poarta africanilor, cu noua suturi, fata de doar trei. Pe de alta parte, din cauza faptului ca FIFA nu i-a permis lui Iordanescu sa-i foloseasca pe cei trei brazilieni, Generalul poate avea probleme in ultimul meci, avind in vedere ca patru dintre titulari au luat deja cartonase galbene, iar lotul numara doar 20 de jucatori. Urmatoarea partida pentru formatia antrenata de Iordanescu este programata miercuri, contra detinatoarei Cupei Libertadores, Sao Paulo.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea