Social

#negoita #rapid #copos

Ionut Negoita crede ca doar el mai are bani sa salveze Rapidul

Omul de afaceri spune ca banii sunt din ce in ce mai putini in Romania, dar pentru el nu va fi o problema sa cumpere clubul din Giulesti. Negoita mai spune ca George Copos ar trebui sa rezolve toate problemele Rapidului si sa plateasca datoriile pentru a putea lua licenta.

Ionut Negoita vrea in continuare sa cumpere Rapidul, dar nu este dispus sa-l preseze pe George Copos si asteapta relaxat desfasurarea negocierilor. El i-a spus lui Copos ce ofera, actualul patron al Rapidului s-a declarat interesat, dar nu a mai dat nici un semn. Negoita nu este, insa, stresat pentru ca stie ca in acest moment sunt foarte putin oameni cu bani in Romania, iar pozitia lui este una solida.

“Nu mi-a adus la cunostinta domnul Copos ca s-ar fi schimbat ceva in ceea ce ma priveste desi am vorbit cu el astazi. M-a sunat sa ma intrebe daca am primit niste informatii pe care le-am cerut acum o saptamana, dar cum nu au ajuns, l-am rugat sa le mai trimita din nou.

( citeste continuarea in Gandul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea