Social

Ionela Tirlea se intrece cu baremul

Vicecampioana olimpica de la Atena in proba de 400 m garduri ar putea urmari Mondialele indoor de la Moscova din fata televizorului.

MedaliatA cu argint la JO de la Atena, Ionela Tirlea ar putea rata participarea la Mondialele indoor de la Moscova, programate luna viitoare, deoarece nu a reusit sa-si realizeze baremul in proba de 400 m plat. La Balcaniada de la Atena, Tirlea, care a alergat in afara concursului, a realizat un timp mai slab (53.94) ca al celeilalte romance prezente la startul probei, Angela Morosanu (53.41). Daca nici la concursul de miine (n.r. - astazi, la Grand Prixul de la Atena) nu-si face baremul, Ionela va ramine acasa. Listele cu sportivii care vor concura la Mondiale se vor incheia luni. Ionela este extrem de marcata, a plins dupa cursa. Probabil ca pauza prea lunga pe care a avut-o din cauza accidentarilor, dar si timpul scurt de antrenament si-au pus amprenta asupra evolutiei ei, a declarat directorul tehnic al forului roman de atletism , Titi Mihail. Desi atleta spera ca la Mondiale sa alerge macar la 4x400 m, conducerea federatiei de specialitate a decis ca, in cazul in care Tirlea nu-si face baremul astazi, sa nu deplaseze stafeta in Rusia. Implantul cu silicoane pe care atleta si l-a facut in august 2005 pare sa-i afecteze performantele sportive. Ambele curse in care Ionela a alergat dupa aceasta interventie chirurgicala au reprezentat un esec pentru romanca. La reuniunea de sala de la Karlsruhe de luna trecuta, Tirlea a terminat ultima la 400 metri plat. (R.M.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea