Social

Ion Marin: "Daca iau campionatul, raman in functie"

Venit la inceputul saptamanii pe banca tehnica a "cainilor rosii", "Sapaliga" spune ca va acorda o atentie sporita apararii.
- Cum de ati acceptat oferta venita de la Dinamo?
- Deoarece cred in steaua mea norocoasa. In plus, aici m-am format ca jucator. Dar situatia de fata nu mi se pare normala. Pregatirea s-a facut cu un antrenor, iar returul este inceput cu un alt antrenor. Partea buna este ca am la dispozitie un lot valoros, cu experinta.
- Care sunt punctele tari ale formatiilor cu care va bateti la titlu?
- Steaua este o echipa omogena, care, de patru ani, joaca in aceeasi formula. Aici este si meritul lui Gigi Becali, ca n-a vandut jucatori. Rapidul este o formatie imprevizibila, in timp ce Timisoara este in formare. Cred ca numai prin jocurile rezultatelor vor reusi sa se bata pentru campionat.
- Pe ce perioada se intinde contractul cu Dinamo?
- Eu am semnat pentru doi ani si jumatate, dar in anumite conditii. Daca iau campionatul, raman antrenor, daca nu, voi activa in cadrul clubului, dar nu stiu pe ce post. Pe mine, unul, nu prea ma intereseaza ca se spune ca din vara vine Andone?
- Va schimba Dinamo sistemul de joc?
- Pe de o parte, avem atacanti de mare valoare si am dori un trident ofensiv. Pe de alta parte insa, in ultimii ani nu s-a prea acordat importanta jocului defensiv, iar eu intentionez sa fiu atent la acest aspect. Din pacate, timpul ramas pana la startul returului nu imi mai permite sa aduc jucatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea