Social

#emil boc #ion iliescu # propagandist de duzina

Ion Iliescu, suparat pe declaratia lui Emil Boc: E intr-o nota de propagandist de duzina

Ion Iliescu a comentat dur afirmatiile lui Emil Boc, care declarase la Alba Iulia ca statul pe l-a creat fostul presedinte al Romaniei a incurajat lenea, scrie realitatea.net.

"E intr-o nota de propagandist de duzina din vremuri trecute. E o reactie total nesabuita si nelalocul ei. Eu inteleg ca trebuie sa existe o anumita reactie, dar trebuie sa aiba si elemente de rationalitate in aprecierile pe care le face. De unde pana unde asemenea aprecieri? Si aceasta trimitere la statul creat de Iliescu. Pai statul asta l-am creat cu totii, dupa Revolutia din decembrie si a fost opera societatii romanesti. Revolutia a dus la transformarea fundamentala a structurilor de baza ale statului", a spus Ion Iliescu in cadrul emisiunii Romania politica de la Realitatea TV.

Prezent pe 5 februarie, la Alba Iulia , unde au avut alegerile locale la PD-L, Emil Boc a critica noua alianta PSD, PNL si PC: "Astazi, prin noua alianta care o fac cei din PSD, alianta socialist-populista apara si consolideaza statul creat de Ion Iliescu (...)  Il respect pe Ion Iliescu ca om politic , ca fost presedinte al Romaniei, are locul lui in istorie, dar, din nefericire, prin mentalitatea si prin lucrurile pe care le-a promovat in Romania, avem un stat care nu a incurajat munca si a incurajat lenea. Am avut un stat al domnului Iliescu care i-a obligat pe romani sa stea cu mana intinsa. Acest stat il apara in continuare Ponta si Antonescu prin noua alianta".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea