Social

#ion iliescu #aniversare #incident #tineri

Ion Iliescu, numit "criminal" de ziua lui

"Cadou" neasteptat pentru Ion Iliescu cu ocazia zilei sale de nastere. Un grup de studenti care isi spun " Noii golani " a poposit astazi la biroul presedintelui de onoare al PSD si au aprins lumanari , numindu-l pe acesta " criminal ". Protestatarii au fost ridicati si dusi la sectie de catre jandarmi .

Cei opt studenti au venit in aceasta dimineata la biroul lui Iliescu din strada Atena cu lumanari aprinse in maini si imbracati in tricouri cu capete de mort. Ei l-au asteptat pe presedintele de onoare al PSD cu injurii si l-au numit "criminal". Conform Antena 3, tinerii i-au adus si "un cadou" - un tricou de culoare neagra pe care era desenata o spanzuratoare de culoare alba sub care era scris cuvantul "criminal".

Ei au aprins lumanari in memoria celor care si-au pierdut viata in anii 1989 si 1990 iar intre admiratorii veniti sa il felicite pe fostul sef al statului si tinerii protestatari a izbucnit o scurta rafuiala care a fost oprita de jandarmi. Fortele de ordine i-au insotit pe cei opt tineri la sectia de politie, acolo unde acestia vor primi cel mai probabil amenda pentru tulburarea linistii publice.

Reactia lui Ion Iliescu fata de acest incident a fost una prompta. Astfel, sarbatoritul a declarat ca respectivii scandalagii sunt “lipsiti de bunul simt", intamplarea fiind apreciata drept "o nerusinare curata". Fostul sef al statului implineste astazi 79 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea