Social

Iohannis von Sibiu

Actualul primar conduce in sondaje cu peste 90%. Klaus Iohannis nu are contracandidat. „Revolutia“ administrativa si turistica pe care primarul de la Forumul Democrat al Germanilor a facut-o in Sibiu il asaza pe acesta in randul personalitatilor din comunitatea de pe Cibin.

Candidat fara rival

Sibiu, orasul care a facut reclama buna Romaniei in 2007 prin statutul sau de Capitala Culturala Europeana , are la ora actuala un singur candidat veritabil pentru fotoliul de edil-sef. Primarul Klaus Iohannis are electoratul asigurat dupa ce a reusit sa schimbe radical imaginea Sibiului si sa reabiliteze zona centrala a municipiului de pe Cibin. Fondurile au provenit in mare parte de la guvern.

„Sibiu, Capitala Culturala Europeana“ este incontestabil cea mai are reusita a vreunui edil de municipiu din Romania. Sutele de spectacole si evenimente culturale din 2007, concertele lui Julio Iglesias, Goran Bregovici , Eros Ramazzotti , Europe sau Prodigy stau marturie.

Peste un milion de turisti au vizitat anul trecut municipiul Sibiu. Publicitatea uriasa la nivel local, national si international au facut ca actualul primar sa devina aproape un brand cu o reteta de succes, un exemplu pentru alti edili din tara.

 ( continuarea in Evenimentul Zilei )

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea