Social

#Ioan Gyuri Pascu deshumat #Ioan Gyuri Pascu moarte suspecta #vedete intern #ioan gyuri pascu #showbiz

Ioan Gyuri Pascu, deshumat!

La nici doua saptamani de la inmormantare, Ioan Gyuri Pascu ar putea fi deshumat, pentru a se stabili cauzele decesului, in conditiile in care procurorii continua seria audierilor medicilor de pe cele trei ambulante.


Dupa decesul artistului, anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspecta dupa ce s-a aflat ca diagnostic pus de echipajul de ambulanta care a ajuns primul la el a fost de atac de panica, el avand probleme cardiace. Pe de alta parte, reprezentantii Ambulantei Bucuresti s-au aparat sustinand ca artistul nu le-ar fi spus de antecedentele lui medicale, iar ei nu au stiut cum sa intervina eficient.

“Este foarte posibil ca in acest caz procurorii sa ceara o expertiza medicala luand in considerare raportul de necropsie sau deshumare, daca exista indicii cu privire la o moarte violenta, si aici nu ma refer la acte de violenta neaparat, ci la alte cauze care nu ar fi naturale. Familia chiar daca nu este de acord nu se poate impotrivi unui astfel de demers legal atata timp cat anchetatorul are indoieli cu privire la temeinicia concluziilor raportului medical initial”, a declarat avocatul Artin Sarchizian, pentru libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea