Social

#antrenor #dinamo #ioan andone #andone

Ioan Andone pleaca de la Dinamo

Ioan Andone nu va mai antrena Dinamo Bucuresti , tehnicianul reziliindu-si pe cale amiabila contractul cu echipa din Stefan cel Mare, potrivit site-ului oficial al "cainilor rosii".

"Am convenit, pe cale amiabila, cu domnul Ioan Andone incetarea raporturilor contractuale. Rezultatele obtinute in sezonul competitional 2010-2011 au fost departe de asteptarile dinamovistilor. Nu putem decat sa apreciem prezentarea obiectiva a situatiei echipei si atitudinea onesta fata de club de care a dat dovada Ioan Andone. FC Dinamo ii multumeste public domnului Andone pentru activitatea sa la conducerea tehnica a echipei”, a declarat Nicolae Badea, presedintele Consiliului Director de la FC Dinamo

La randul sau, Ioan Andone si-a exprimat regretul ca nu a reusit sa faca performanta la echipa la care s-au format atat ca jucator, cat si ca antrenor: "Imi pare rau ca nu am reusit sa fac performanta! Mi-am dorit enorm, ca orice dinamovist, sa castig cel putin un trofeu inca din primul an de contract. Din pacate nu am obtinut ceea ce ne-am propus la inceputul sezonului trecut si am decis, de comun acord cu conducerea clubului, rezilierea contractului. Le multumesc suporterilor pentru atasamentul fata de echipa, in special Peluzei Catalin Hildan si sper din tot sufletul ca Dinamo sa readuca un trofeu in Stefan cel Mare. La Dinamo m-am format ca jucator, ca antrenor si voi ramane in continuare un sustinator al clubului meu de suflet!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea