Social

#shopping # special night out # noaptea cumparaturilor #shopping bucuresti

Invitatie la shopping pana la miezul noptii, in centrul Capitalei

Pentru a treia oara, amatorii de shopping se pot bucura de o noapte dedicata lor, in seara de 8 mai, in cadrul Special Night Out. Aflat la a treia editie, evenimentul ofera posibilitatea de a descoperi colectiile momentului, in centrul Bucurestiului. 

Fie că vorbim despre fashion, design de interior, orologerie, Hi-Fi, accesorii sau obiecte de artă, Special Night Out reuneşte atât branduri internaționale, cât și designeri locali. Inspiră-te din eleganţa, atenţia la micile detalii şi bunul gust specifice italienilor pentru a te bucura în cadrul acestora nu doar de ultimele colecţii, ci şi de sentimentul reconfortant de a petrece timp alături de cei cu care ai atâtea în comun.

Susţinător al iniţiativelor marcate prin stil, rafinament şi creativitate, Peroni Nastro Azzurro se implică în cea de-a treia ediţie a Special Night Out ca partener al evenimentului, oferind ca sursă de inspiraţie pentru sesiunea specială de shopping eleganţa şi naturaleţea stilului italian, plăcerea acestora de a descoperi frumosul şi bucuria fiecărui moment.

Cea de-a treia ediție Special Night Out va avea loc în seara de 8 mai, în intervalul orar 20:00 - 24:00, în punctele centrale ale Bucureștiului, Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii.

Inițiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor de lux și a demonstrat, prin prezența celor peste 75 de magazine partenere la cele două ediții anterioare, că Bucureștiul se transformă cu pași repezi într-o excelentă destinație a shoppingului de lux.

Pentru informații suplimentare accesați pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SpecialNightOut

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea