Social

#cadou #mos craciun #craciun

Invinge-l pe Mos Craciun, in acest an, cu ideile tale de cadouri de sarbatori!

Anul acesta, surprinde-i pe cei dragi si ofera-le cadouri de Craciun minunate, care le incanta ochii si le rasfata simturile. Exista cadouri care se pot oferi in orice ocazie si care spun o poveste despre emotie si distinctie, cum de exemplu parfumuri, seturi de machiaj sau seturi de ingrijire a tenului, a corpului si a parului.

Ofera un parfum de lux, cadou, de Sarbatori

Parfumul este un cadou excelent de oferit unei femei in seara de Ajun. Nu ezita niciodata sa cumperi un astfel de cadou, mai ales daca este pentru o persoana care iubeste parfumurile. Mizeaza pe gama de parfumuri de lux, care sunt de calitate si care au preturi excelente in aceasta perioada din an.

Alege pentru acest sezon de iarna notele de parfumuri mai delicioase, pentru a incalzi inima persoanei iubite. Se spune ca unele parfumuri au miros de iarna si se potrivesc cu magia sarbatorilor de sfarsit de an. Acestea se remarca prin notele lemnoase, precum sunt cele de paciuli, chihlimbar, boabe de tonka, flori de portocal si lemn de santal.

In acest sezon sunt recomandate parfumurile orientale, fructate si exotice. De asemenea, sunt foarte populare parfumurile gourmet, considerate intr-adevar delicioase, impresionante, iti vine sa le mananci. 

Parfumuri pentru casa

Din categoria parfumurilor de interior fac parte acelea cu note deosebite:

  • Florale - iasomie, trandafiri, Ylang-Ylang, floare de portocal, lacramioare, liliac
  • Fructate – capsuni, mere verzi
  • Lemnoase - lemn de cedru, lemn de santal, planta paciuli si vetiver
  • De citrice - lamaie, grapefruit, portocale, lime
  • Si altele - cuisoare, anason, chimen, etc.

Parfumurile sunt cadouri exceptionale, pentru ca ofera multe avantaje:

  • Multe mirosuri imbunatatesc starea de spirit si creeaza o atmosfera de buna dispozitie
  • Unele mirosuri imbunatatesc eficienta muncii si reduc stresul
  • Induc o senzatie de improspatare sporita in locuinta.

Scopul utilizarii parfumurilor de interior este si acela de a acoperi mirosurile de baza, deranjante si de a crea o atmosfera mai placuta in incapere.

Lumanarile parfumate cu fiting de lemn sunt cadouri potrivite pentru Craciun in acest an. Si un calendar de advent poate fi un cadou frumos de Sarbatori. Alte idei de cadouri sunt: un difuzor de aromaterapie, un spray pentru camera, diferite modele de lumanari parfumate, deodorante si uleiurile esentiale.

Pentru a te bucura de atmosfera creata de uleiurile esentiale ai nevoie si de difuzoare de parfum, care sunt accesorii electrice simple, care raspandesc subtil mirosul prin locuinta. Trebuie apreciat faptul ca acestea sunt cadouri foarte decorative, care imbina utilul cu placutul.

Deodorantele si spray-urile de camera sunt foarte eficiente pentru a elimina mirosurile neplacute din casa. Acestea pot crea prin arome o atmosfera senina, placuta, adecvata pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Lumanarile fac parte din categoria articolelor de decor si pot deveni remedii Feng Shui foarte puternice, daca sunt folosite in mod adecvat. Lumanarile parfumate se aleg cu atentie, pentru a imbunatati energia Feng Shui in casa. Ele invoca energia purificarii, a inspiratiei, elimina stresul, calmeaza si schimba in bine starea de dispozitie. Anumite lumanari sunt bune pentru sanatate, pentru simplul fapt ca pot imbunatati calitatea aerului.

Merita sa investesti in lumanari realizate din ceara naturala, care sunt cele mai sanatoase, apreciate si recomandate pentru locuinta. Acestea au si un timp de ardere mult mai mare decat lumanarile din alte tipuri de ceara sau din parafina. De exemplu, lumanarile facute din ceara de soia 100% vegetala, naturala au capacitatea de a arde mai curat, sunt non-toxice. Acestea sunt mai bune pentru sanatate si mediu si ard de doua ori mai mult decat cele din parafina. Mirosurile sunt eliberate mai delicat in incapere si raman in aer mai mult timp.

Lumanarile sunt potrivite pentru a fi folosite in baie, pe terasa, in dormitor si camera de zi. Aceste produse trebuie sa fie de calitate si folosite cu moderatie, mai ales daca sunt puternic parfumate.

FOTO: notino.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea