Social

Inviere cu tutun, alcool si putina tamiie

Foarte multi sint cei care prefera sa petreaca mai degraba cu prietenii in cluburi si in baruri, decit sa stea cu familia sau sa mearga la biserica in noaptea de Inviere.

Cluburile au facut o traditie din a organiza de Paste petreceri si de a aduce la ele cintareti sau DJ. Petrecerile vor incepe cu citeva ore inainte de miezul noptii, iar cind se va apropia momentul Invierii, se va face o pauza, clientii fiind anuntati ca pot merge sa ia lumina din bisericile aflate in imediata apropiere a cluburilor.

Cluburile bucurestene au pregatit oferte speciale pentru cei care vor sa petreaca sarbatorile pascale alaturi de prieteni, pe ritmul muzicii.

Noaptea Invierii nu inseamna neaparat un drum pina la biserica din cartier. Foarte multi sint cei care prefera sa petreaca mai degraba cu prietenii in cluburi si baruri, decit sa stea cu familia. In Club A, petrecerea de Paste are o traditie lunga. Asta poate si datorita faptului ca exista un public fidel al clubului.

Petrecerea va incepe cu citeva ore inainte de miezul noptii, iar DJ-ul va miza mai mult pe muzica retro. Cind se va apropia momentul Invierii, el va anunta clientii ca pot merge la biserica aflata in imediata apropiere a clubului. Dupa ce acestia se vor intoarce cu luminarile aprinse, vor primi cozonaci si oua rosii din partea casei, petrecerea continuind pina dimineata.

Este si un stil de viata. Aici ne simtim noi acasa, mai ales ca de Paste sintem cam aceiasi oameni care venim, spune Andrei B., student in anul VI la Arhitectura, pe care Club A l-a cistigat ca musteriu inca de cind era boboc.

La fel ca si in Club A, o atmosfera studenteasca poate fi intilnita in noaptea de Inviere si in clubul Expirat. Se vor ciocni oua rosii, vom avea cozonac si pasca, in principiu mincarurile traditionale de Paste, precizeaza Raluca Mogosanu , una dintre persoanele care servesc la bar. Se va asculta si se va dansa pe muzica obisnuita unei seri de simbata si nu se va percepe taxa de intrare .

Inviere cu Hashimoto

Clubul Amsterdam il are ca invitat in Simbata Mare pe DJ Hashimoto, in cadrul programului DJ Night in Club Exit. Programul va incepe de la ora 21.30. Va fi o seara normala, de discoteca . Insa duminica avem ceva special de Paste si ii invitam pe toti cei care doresc sa serveasca mincare de Paste cu specific romanesc in Grand Cafe, povesteste Cristina Ciornei, care se ocupa de marketing si vinzari. Aceasta a adaugat ca atit duminica, cit si luni se vor organiza lectii de tangou, cu muzica live .

O seara dedicata sarbatorilor Pascale, dar cu un program ce cuprinde muzica moderna, pot avea cei care aleg Clubul Bavaria. Acolo, programul obisnuit de discoteca va fi intrerupt in jurul miezului noptii, pentru aproximativ o ora, cind cei prezenti in club se duc la biserica din vecinatate.

In jurul orei unu, cind lumea se intoarce de la biserica, vom ciocni oua rosii si se va servi cozonac sau pasca, spune PR managerul de la Bavaria. Intrarea va fi ca intr-o zi normala de simbata, adica 100.000 de lei pentru baieti si gratis pentru fete.

Pastele celor singuri

De citiva ani, clubul Twice organizeaza Pastele celor singuri. Publicul nostru e mai putin traditional. Chiar daca sta ziua cu familia, noaptea vrea sa se distreze. O sa mergem pe programul normal, spune Gabriela David, PR-ul de la Twice.

Cu toate acestea, si aici se vor imparti cozonaci la miezul noptii, cind se va tine de altfel si un moment de respect. Cei care vin aici nu vor sa mearga neaparat la biserica. Vor incepe sa vina pe la ora noua seara, iar pina la 11.30, clubul va fi deja plin, adauga David.

Tot o traditie a devenit si petrecerea de Paste din Tipsy. De obicei, lumea vine dupa slujba de Inviere, iar party-ul are mai mult stilul unuia facut acasa. Avem mincare, pasca si oua rosii, spune Ilinca Brinzei, patroana clubului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea