Social

#inventie #oua in coaja # capsula batut oua

Inventie bizara: Gadgetul de bucatarie care amesteca ouale in coaja

Telul sau furculita cu care bateai pana acum ouale vor fi inlocuite, in curand, de un gadget bizar, care amesteca ouale direct in coaja, oferind mancarurilor care le contin un gust savuros.

Dispozitivul, care poarta numele de "The Goose", costa doar 10 euro si a fost inventat de designerul american Geraint Krumpe.

Gadgetul este compus dintr-o capsula speciala in care se introduce oul si doua corzi elastice. In momentul in care se trage de capetele corzilor, dotate cu manere speciale, capsula si implicit oul se invartesc, amestecand astfel interiorul alimentului. Aceasta metoda conduce la obtinerea unui ou batut omogen si cu o textura mai cremoasa decat prin metoda traditionala de amestecare cu telul sau furculita.

Potrivit inventatorului, si gustul oului pare sa fie mai savuros, intrucat amestecarea lui in coaja impiedica aerul sa iasa, pastrandu-i asfel toate aromele in el.




Sursa foto: Dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea