Social

#scoala #elev #invatatoare

Invatatoare, lovita si injurata in clasa de un elev de 11 ani

Un elev de 11 ani dintr-o scoala din Gaesti, judetul Dambovita, a lovit si a injurat o invatatoare . Copilul terorizeaza intreaga scoala, iar conducerea scolii nu a luat pana acum nicio masura.

Baiatul de clasa a cincea invata dupa-amiaza, insa vine la scoala de dimineata, unde le face probleme colegilor si, mai nou, si cadrelor didactice.

Miercuri, 9 februarie, copilul a deschis, in timpul orelor, usa unei clase primare si a atacat invatatoarea.

"L-am intrebat ce se intampla, de ce imi deranjeaza ora, l-am intrebat, nu mi-a raspuns absolut nimic si a inceput sa injure. L-am luat de mana si am vrut sa merg la domnul director. Mi-a dat un pumn in fata si in continuare m-a injurat", a povestit invatatoarea Magdalena Baicu.

Radu Tudor, directorul Scolii "Serban Cioculescu" Gaesti spune ca elevul are " probleme de comportament ".

"Este un copil luat in plasament de o matusa a bunicii lui, amandoi parintii sunt in strainatate. Noi am incercat, am chemat familia la scoala de nenumarate ori, a fost consiliat si de mine personal, si de consilierul scolar, am aplicat toate sanctinile pe care le puteam aplica", a spus Maria Joita, diriginta elevului, citata de Realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea