Social

#dans #dana savuica #scoala dans # Arthur Murray #dans de societate

Invata sa dansezi de la coregrafii "Dirty Dancing"

O retea de scoli de dans de societate binecunoscuta la nivel international, cu studiouri deschise in Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia, a ajuns si in Romania. Specialistii studioului de dans sunt renumiti, ei fiind cei care au semnat coregrafiile pentru pelicule-referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.


 La deschiderea in Bucuresti a primului studio de dans Arthur Murray, care a avut loc sambata, 5 aprilie, au fost prezente alaturi de primii clienti ai scolii,  reprezentanti ai Ambasadei SUA, presedintele Arthur Murray International si vedetele Dana Savuica, Ellie White, Eli Roman, Cristian Tantareanu.

Evenimentul in sine a  marcat adaugarea Romaniei pe harta celor 23 de tari in care renumitul brand este prezent de 102 ani.

Sistemul Arthur Murray este unic in lume si recunoscut pentru capacitatea sa de a face dansul placut, o forma de relaxare si sursa de buna dispozitie si socializare. El se adreseaza persoanelor care isi doresc sa invete sa danseze intr-un mod distractiv, rapid si usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea