Social

#inundatii #prognoza meteo #ploi weekend # zone inundate

Inundatiile au facut din nou prapad in tara. 8 trenuri deviate din cauza viiturilor

Inundatiile au facut prapad in ultimele zile in mai multe localitati din sud-vestul tarii. Intrucat codul portocaliu de inundatii a fost prelungit pana dupa-amiaza aceasta, si opt trenuri au fost deviate pentru a ocoli astfel zonele afectate de revarsarile de ape.

Opt trenuri InterRegio care tranziteaza sud-vestul tarii au fost deviate pana pe 19 septembrie, in timp ce un altul va circula suplimentar pe ruta Orsova - Bucuresti joi si vineri, informeaza CFR Calatori.

Potrivit unui comunicat al Companiei, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet www.cfrcalatori.ro, pentru informatii actualizate. Pasagerii de pe rutele din aceasta parte a tarii mai pot obtine informatii si de la numarul de telefon 021/9521.

In urma inundatiilor din Mehedinti, o persoana a murit si doua sunt date disparute, dupa ce ar fi fost luate de viitura.

Hidrologii au prelungit pana miercuri dupa-amiaza avertizarea cod portocaliu de inundatii, pe rauri din judetele Timis si Caras-Severin, dar si codul galben, pe alte rauri din cele doua judete si din Mehedinti si Dolj.

Foto: vivafm.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea