Social

Intretinerea contactelor dintre PD-L si PSD in Craiova se poate numi blat

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a sustinut sambata, la Craiova, ca intretinerea contactelor dintre PD-L si PSD atat la nivel local, cat si la nivel central se poate numi blat , un semnal in acest sens fiind, in opinia sa, in preajma contestarii candidaturii lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.

"Chiar daca termenul nu este foarte confortabil, daca cine vrea sa numeasca aceasta colaborare dintre PD-L si PSD blat, poate sa o faca. Noi am fi dorit - si asa am si facut - o campanie electorala bazata pe competitie politica de proiecte si candidati. Consideram ca trebuie sa existe diferente , chiar daca intre PD-L si PSD exista un punct comun, FSN, care poate genera idei comune si actiuni comune. Este problema lor.

Din punctul nostru de vedere, consideram ca, asa acum este in economie si in viata de zi cu zi, si in politica trebuie sa fie o piata concurentiala in care trebuie sa se prezinte oferte, iar cetatenii sa decida in functie de interesul lor", a spus Mihai Voicu. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea