Social

Intoarcerea Dulaului: Hizo a semnat cu FC Vaslui

Dulaul va latra din nou cu accent moldovenesc. Viorel Hizo a ajuns, marti, la un acord cu finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu , si a fost numit in functia de antrenor principal al gruparii moldovene, cu care a semnat un contract pe doua sezoane.

„M-am inteles in cele din urma cu domnul Porumboiu si am semnat un contract pe doi ani. Voi avea ca obiectiv in primul sezon calificarea intr-o cupa europeana . Dansul mi-a prezentat un proiect bun si de aceea am acceptat”, a declarat noul tehnician al moldovenilor. Dulaul nu se afla la primul mandat pe banca Vasluiului, formatie pe care a mai condus-o in editia 2006/2007, intre etapele 10 si 34.

In varsta de 61 de ani, Hizo este unul dintre cei mai experimentati antrenori romani ai momentului, avand la activ peste 350 de meciuri in prima liga, majoritatea la Ceahlaul Piatra Neamt . Acesta a mai pregatit in cariera echipe precum Dinamo, FC Brasov, Farul, Inter Sibiu, FC National, Pandurii si Rapid. In sezonul trecut, Viorel Hizo a antrenat formatia Ceahlaul Piatra Neamt, grupare cu care a retrogradat in Liga a II-a la finalul campionatului.

In alta ordine de idei, la numai cateva ore dupa numirea lui Viorel Hizo pe banca tehnica, FC Vaslui a reusit sa il transfere pe internationalul bulgar Stanislav Genchev, de la Litex Loveci. Acesta a semnat un contract pe trei sezoane si a devenit a doua achizitie din pauza competitionala, dupa Danut Munteanu, de la Unirea Urziceni. Stanislav Genchev (25 ani) este mijlocas si a mai evoluat la echipele Levski Sofia, Spartak Varna si Chernomoret Varna, iar din 2005 s-a transferat la Litex Loveci. Jucatorul a debutat in aceasta primavara si in prima reprezentativa a Bulgariei, pe 26 martie, in partida amicala cu Finlanda, cand a reusit sa si inscrie un gol.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea