Social

Interviu cu un om ales

La una din emisiunile acelea la care nu se uita nimeni, fiindca-s ori stiintifice ori politice si nu au dragoste si concursuri de dans, a aparut si domnul Sachelariu, din blocul M19, scara D, apartamentul 65, etajul 10, ultimul. N-ar fi fost un eveniment, deoarece domnul Sachelariu a mai aparut odata, cind a explodat o butelie la scara B, insa acum a vorbit despre soarta fitopatologiei romanesti, in calitate de geniu. Unul dintre invitati a spus despre domnul Sachelariu c-ar fi un cercetator genial si ca intreaga omenire va avea numai de cistigat, daca descoperirile sale privind nu stiu ce boli ale griului vor fi cunoscute.

Imediat s-a dus vorba in tot blocul ca la scara D locuieste un geniu si chiar in ziua urmatoare toata lumea l-a tratat ca atare. Vecinii nu i-au mai zis Nea Tache , ci "Sa traiti , maestre!", administratorul a purtat dialoguri lungi despre Leonardo da Vinci si alte genii cu toti cei care si-au platit intretinerea la zi, iar, cind un reporter de la o revista cu Andreea Marin pe coperta a intrebat de blocul M19, nu s-a mai indoit nimeni ca domnul Sachelariu va deveni celebru.

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea