Social

#chivu #mutu #internazionale #fiorentina #italia #fotbal

Interul lui Chivu bate Fiorentina lui Mutu

Chivu in invinge pe Mutu, in meciul pe care echipele celor doi romani l-au disputat aseara in Serie A. Internazionale a invins cu scorul de 2-0, iar Cristi Chivu a fost laudat de antrenorul Mourinho pentru dedicarea sa.

Echipa campioana a Italiei, Internazionale Milano a castigat aseara derby-ul etapei a 28-a din Serie A, cu Fiorentina. La Internazionale capitanul Nationalei, Cristian Chivu s-a aflat pe teren in prima repriza, in primul meci dupa aproximativ trei saptamani de stat pe tusa din cauza unei accidentari . Chivu a fost laudat si de antrenorul lui Inter, Jose Mourinho care a apreciat faptul ca romanul "s-a sacrificat sa joace".

La Fiorentina, Adrian Mutu a fost integralist si a fost considerat unul dintre cei mai activi jucatori ai echipei sale, desi nu a reusit sa fructifice nici o ocazie. Mutu s-a remarcat, insa printr-un gest de fair-play, el fiind cel care i-a strans mana lui Ibrahimovici , dupa ce acesta a inscris un gol "fabulos" din lovitura libera de la 25 de metri.

Ambele goluri ale lui Inter au fost marcate de suedezul Zlatan Ibrahimovic in minutele 11 si 90. In clasament, Internazionale Milano conduce cu 66 de puncte dupa 28 de meciuri, urmata la sapte puncte distanta de Juventus, in timp ce Fiorentina se afla pe locul 5, cu 46 de puncte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea