Social

#viteza internet #upc #internet

Internetul de mare viteza merge pentru tine

Cauti ceva? Unde? Pe internet, desigur. Astazi, internetul a devenit una dintre cele mai folosite surse de informare. Online cauti retete pentru o noua prajitura, si stiri sau sfaturi despre moda, cresterea copilului si multe altele. Asa ca este important sa ai o conexiune rapida si stabila, dar si mobilitate, ca sa poti accesa internetul din orice spatiu al casei tale.

 

UPC a lansat internetul de mare viteza Fiber Power 500 Mbps. Pe langa viteza superioara, Fiber Power 500 Mbps iti asigura o conexiune stabila, ce va face navigarea o experienta minunata. In prima faza, produsul este disponibil in 8 orase - Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Iasi, Galati si Alba Iulia.

In plus, ca tu sa te bucuri si de mobilitate, ai WiFi in orice colt al casei - UPC iti ofera gratuit un modem premium. Astfel, vei avea parte de mobilitatea de care ai nevoie si vei accesa site-urile preferate de pe tableta, laptop sau telefon.

Alege-ti internetul care ti se potriveste si personalizeaza-ti pachetul de servicii de la UPC .

Navigatul pe internet nu a fost niciodata mai placut si usor!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea