Social

#gripa porcina #internare #braila

Internat cu forta pentru ca era suspect de gripa porcina!

Un tanar cu simptone de gripa a fost internat cu forta la un spital din Pitesti. Rezultatele analizelor vor arata in 24 de ore daca acesta este infectat cu gripa noua .

Tanarul de 27 de ani, era intors de doua zile din Franta si avea temperatura si tusea puternic. El descarca un TIR la uzina Dacia din Pitesti si colegii l-au dus la cadrele medicale din cadrul uzinei.

Acestia l-au trimis de urgenta la sectia de boli infectioase a Spitalului "Nicolae Balcescu" din Pitesti, conform Stirile ProTV.

Barbatul a refuzat internarea si a fugit din spital. Dupa ce s-a intors la uzina, paznicii nu i-au permis accesul, iar cadrele medicale au sunat la 112.

El a fost dus din nou la spital, unde i s-au prelevat probe pentru analize.

"La miezul noptii, barbatul a fost dus cu forta la sectia contagioase a spitalului Balcescu si vineri dimineata i s-a recoltat exudat, care va fi trimis la Institutul Matei Bals . In 24 de ore se va afla daca este purtator al virusului A/H1N1", a precizat dr. Aura Copciag, de la Directia de Sanatate Publica Arges, citata de Realitatea.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea