Social

#arest #interlop #politisti #hoti

Interlop retinut dupa ce a tras cu arma in politisti

Un interlop bucurestean a fost retinut, vineri dimineata, pentru tentativa de omor, dupa ce a tras mai multe focuri de arma spre politistii care venisera sa-i ridice prietenul, pe numele caruia exista un mandat de arestare pentru viol .

Incidentul in care Marian Manolache, un barbat domiciliat in sectorul 2, a tras de cateva ori cu o arma de vanatoare in politisti a avut loc in jurul orei 5.00. Fapta s-a intamplat la putin timp dupa ce un echipaj al Serviciului Urmariri din Inspectoratul General al Politiei Romane si unul din cadrul Serviciului de Interventii Speciale au descins pe strada Stelian Tomovici.

Informatiile detinute de politisti aratau ca, in casa lui Marian Manolache, s-ar ascunde Gheorghe Chira, un interlop pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare pentru viol si lipsire de libertate de catre magistratii calaraseni, informeaza NewsIn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea