Social

Intentia lui Petre Roman de a prelua numele "PD" este sortita esecului

Petre Roman nu are sanse sa schimbe denumirea formatiunii politice pe care o conduce in „PD”. Aceasta este parerea liderului PD-L, Emil Boc. Acesta a precizat ca denumirea apartine acum democrat-liberalilor. Cat priveste nominalizarea unui candidat la Primaria Capitalei , Boc a precizat ca o decizie in acest sens va fi luata pana la sfarsitul acestei luni.

Presedintele PDL, Emil Boc, sustine ca initiativa lui Petre Roman de a schimba denumirea Partidului Forta Democrata, pe care il conduce, in Partidul Democrat este sortita esecului, deoarece numele este conservat. „Prin procedura aleasa, de fuziune prin absorbtie , nu s-a radiat din registrul partidelor politice numele PD”, a precizatEmil Boc.

Referitor la alegerile locale, liderul democrat-liberalilor a precizat ca este exlclusa orice fel de intelegere cu alte formatiuni politice. In ce priveste Primaria Capitalei, PDL nu a decis deocamdata care va fi candidatul partidului. O decizie in acest sens va fi luata pana la 31 martie .

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea