Social

#limba straina #inteligenta #cursuri limbi straine

Inteligenta sporeste prin invatarea unei limbi straine

ADVERTORIAL

Invatarea unei limbi straine are un impact major asupra inteligentei umane. Un studiu recent, realizat in cadrul Universitatii Lund din Suedia, a dezvaluit ca asimilarea intr-un timp foarte scurt a unei limbi straine determina dezvoltarea vizibila a creierului. Iti doresti si tu sa inveti o limba straina in timp record? Centrul de limbi straine Champollion te asteapta sa descifrati impreuna tainele unui nou idiom!

Ti-ar placea sa asimilezi o limba straina intr-un timp scurt, insa nu dispui de mijloacele necesare pentru a-ti atinge scopul? Afla ca, la Centrul de limbi straine Champollion, te asteapta profesori bine pregatiti ( traducatori cu experienta ), gata sa iti deschida calea catre stapanirea perfecta a unei limbi straine, fie ca este vorba despre engleza, franceza, germana ori maghiara.

Cursurile de limbi straine oferite de Champollion se adreseaza tuturor celor care vor sa fie initiati in tainele unei noi limbi, cat si celor care vor sa isi imbunatateasca o abilitate de limba deja existenta ori sa o completeze cu unele nou-noute.

Astfel, cursurile de limbi straine sunt impartite pe module, in functie de nivelul de cunoastere al limbii a celui care le solicita: Incepator (A1), Elementar (A2), Pre-Intermediar (B1), Intermediar (B2), Post-Intermediar (C1) si Avansat (C2). La inscrierea la cursurile centrului de limbi straine Champollion, solicitantul va sustine un test in vederea stabilirii nivelului sau de cunostinte de limba.

Centrul de limbi straine Champollion propune cursuri in sistem de mini-grupa de 4-8 cursanti, cat si in sistem one on one. Acestea pot fi generale sau specializate, axate pe deprinderea cunostintelor de limba in domenii precum financiar-bancar, tehnic etc. Totodata, Champollion se adreseaza si companiilor, in cadrul carora poate organiza cursuri de limbi straine.

Asimilarea unei limbi straine in cadrul centrului Champollion este un periplu interactiv! Periodic, centrul de limbi straine propune workshopuri la munte cu vorbitori nativi, dar si alte surprize de natura lingvistica.

Centrul de limbi straine Champollion te invita sa te inscrii la cursuri in luna februarie, oferindu-ti reduceri si preturi promotionale pentru orice curs ai opta! In plus, pentru a-ti veni in ajutor, Champollion iti pune la dispozitie si plata in rate a contravalorii cursului accesat.

Descopera si tu tainele unei limbi straine la Centrul de limbi straine Champollion din str. Batistei, in zona Piata Universitatii din Bucuresti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea