Social

#universitate #drumul taberei #lucrari metrou #intarziere lucrari

Intarzieri la lucrarile la tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate. Afla cand va fi deschis circulatiei!

Gabriel Mocanu, directorul de investitii al Metrorex, a anuntat ca lucrarile la tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate sunt intarziate cu 10 luni. Mocanu sustine ca lucrarile de structura vor fi finalizate in 2015, iar linia va fi data in folosita cel mai probabil in 2016.

Oficialul Metrorex a explicat ca, din cele 10 luni de intarziere, doar o luna este din vina constructorului. Restul intarzierilor sunt cauzate de lipsa fondurilor, mutarea utilitatilor si probleme cu exproprierile.

Pe de alta parte, Aurel Radu, noul director al companiei, promite ca in 2016 va fi gata si Universitate - Pantelimon, celalalt tronson al Magistralei 5. Pentru 2019, Aurel Radu anunta finalizarea altor doua proiecte: tronsonul Parc Bazilescu - Lac Straulesti de pe Magistrala Gara de Nord - Lac Straulesti, respectiv linia de metrou care asigura legatura cu Aeroportul International Henri Coanda.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea