Social

#investire Donald Trump #liviu dragnea #donald trump

Intalnirea dintre Liviu Dragnea si Donald Trump, ironizata pe internet

Liviu Dragnea, presedintele PSD, si premierul Sorin Grindeanu au participat aseara la o cina in format restrans alaturi de presedintele ales al SUA, Donald Trump, care va depune astazi juramantul la Washington. Politicienii romani au postat pe Facebook fotografii alaturi de presedintele SUA, dar si mesaje despre discutiile pe care le-au avut! Acestea au fost imediat ironizate de internauti!

„Aseara am avut onoarea de a participa, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre #Romania si #SUA la un alt nivel. Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald si deschis”, a scris Dragnea pe Facebook, in dreptul fotografiilor in care presedintele PSD , in picioare, se intins peste masa pentru a da mana cu Trump, care a ramas asezat.

Conform publicatiei americane Politoco.com, care a dat publicitatii oferta Comitetului prezidential de investire a lui Donald Trump pentru cei care doresc sa participe la ceremoniile de la Washington, Liviu Dragnea ar fi platit 1.000.000 de dolari pentru a-si face poze la masa lui Trump.

Oferta Comitetului include mai multe pachete, in functie de cat de multi bani sunt dispusi sa aloce doritorii. Astfel, sunt pachete de un milion de dolari, 500.000 de dolari, 250.000 de dolari, 100.000 de dolari si 25.000 de dolari

Pachetul care permite prezenta alaturi de Donald Trump costa 1.000.000 de dolari. Printre multe altele, precum intalniri cu membrii Cabinetului si politicieni importanti ai Congresului si Camerei Reprezentantilor pentru „a-i onora pe cei mai generosi contributori”, beneficiarii au parte si de o „cina eleganta” la Washington, cu „aparitia speciala” a presedintelui ales Donald Trump.

Fostul ministru al Sanatatii din Cabinetul Ciolos, Vlad Voiculescu, l-a criticat dur pe Liviu Dragnea pentru vizita privata facuta in SUA, unde participa, alaturi de premierul Sorin Grindeanu, la evenimentele de dinaintea investirii lui Donald Trump.

Premierul Sorin Grindeanu a distribuit textul scris de Dragnea cu urmatorul mesaj: '”Aseara, la Washington DC, fata in fata cu presedintele Donald Trump, alaturi de presedintele Liviu Dragnea. Primele intalniri cu noii membri ai echipei de la Casa Alba, dintre care il amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”'.

Iata cum au fost ironizati Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu pe internet!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea