Social

Intalnire cu arta lui Dan Puric

In perioada 13-23 aprilie 2008, compania de teatru a lui Dan Puric, Passe-Partout, ne asteapta la spectaolele sale de la Sala Rapsodia, dar si la Teatrul National, cu spectacolul “Don Quijote”.

Duminica, 13 aprilie, ora 19.30 – “ Made in Romania ”

Spectacolul plin de umor si laconice povesti pline de haz,este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii.

Aproape nimic din ce este omenesc nu lipseste din acest puzzle al conditiei individului si a societatii, derulat in ritmuri si imagini naucitoare, in care artele martiale se intalnesc cu valsul, iar parodia suculenta la adresa unor sintagme din filmul japonez este contrapunctata, in final, de vitalitatea dezlantuita a dansului popular.

Spectacolul se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: step, pantomima, dans, lumini si muzica, spirit si emotie.


Joi, 17 aprilie, ora 19.30 – “Rencontres”

"Rencontres" este o... "intalnire" cu harul celor ce vor sa comunice sincer si direct, emotie publicului. Umorul curge subtil, rafinat, dulce, din imbinarea gesturilor, expresiilor vizuale cu muzica.

O intreaga lume a trairilor umane, a scenelor de viata sint decupate din real si transpuse de cei doi eroi. Secvente din filme celebre sunt revitalizate prin patomima, intr-un comic aproape violent, reversibil in rafalele de ras din sala.

 

Vineri, 18 aprilie, ora 19.00 - Don Quijote la Sala Mare a Teatrului National

De la step la arte martiale , la dansuri populare romanesti, Don Quijotele scenei romanesti traverseza cu lejeritate barierele culturale, mentalitatile depasite si isi face loc in sufletul oamenilor de pretutindeni. Este ca un virus, dar unul benefic, pe care vrei sa il transmiti tuturor.

Spectacolul lui Dan Puric este unul plin de prospetime, energie, candoare si puritate. Revenirea la sentimentele primare ale omului, sentimente care nu cunosc ura, ranchiuna, minciuna.

Spectacolul ar putea fi foarte bine un one man show, pentru ca Dan Puric captiveaza cu totul scena si audienta, te tine fara rasuflare si iti doresti ca spectacolul sa nu se termine.

Miercuri, 23 aprilie, ora 19.30 – “ Made in Romania ”

Nu ratati intalnirea cu muzica, stepul si pantomima la Sala Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53: Tel. 3158980; 0722768648.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea