Social

#body mind spirit festival #sala palatului #dezvoltare personala

Instrumente care pot schimba modalitatea ta de a gandi, de a simti si de a trai

Body Mind Spirit Festival, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, aflat la cea de a XIII-a editie, isi deschide portile in perioada 14-16 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.

Festivalul iti ofera posibilitatea de a-ti schimba modalitatea de a gandi, de a simti si de a trai avand ca rezultat o viata mai frumoasa, mai echilibrata, mai implinita.

In cadrul festivalului poti gasi companii cu produse naturiste, cosmetice naturale, aparatura pentru sanatate de uz personal, medicina alternativa, hrana vegana, edituri cu publicatii de profil, tratamente naturiste, centre de psihologie si dezvoltare personala, bijuterii exotice, imbracaminte ecologica.

Conferintele festivalului au loc pe toata durata expozitiei si dezbat teme de interes actual precum: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficienta, limbaj nonverbal, cresterea increderii in sine, rezolvarea situatiilor conflictuale, regasirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicina energetica, amenajarea armonioasa a spatiilor de locuit si a birourilor, petrecerea timpului liber in natura, armonizarea cu tot ce ne inconjoara.

Festivalul atrage foarte multi vizitatori si datorita manifestarilor artistice din cadrul acestuia precum: demonstratii de arte martiale, demonstratii sportive, dans, muzica instrumentala si vocala, teatru, iluzionism, ceremonia ceaiului, aranjamente ikebana si multe altele.

Festivalul se desfasoara dupa urmatorul program: vineri 14 februarie intre orele 12-18, sambata 15 februarie intre orele 10-18 si duminica 16 februarie intre orele 10-16. Intrarea in cadrul festivalului este libera. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bodymindspiritfestival.ro

Evenimentul este organizat de Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea