Social

#motivare cab #eliberare arest #sile pietroi

Instanta explica de ce l-a eliberat pe Sile Pietroi

Curtea de Apel Bucuresti i-a eliberat pe 21 noiembrie pe Sile Pietroi si pe Gica Parvulescu, motivand ca "probatoriul se presupune ca a fost finalizat" si ca cei doi beneficiaza de prezumtia de nevinovatie si de dreptul la un proces echitabil intr-un termen rezonabil de timp.

De asemenea, Curtea de Apel apreciaza ca procurorul de caz nu ar putea fi influentat, in elaborarea rechizitoriului, de eliberarea celor doi, informeaza Newsin.

"Curtea constata ca recursul de fata nu trebuie admis. Sa se caseze incheierea si sa se dispuna din nou prelungirea masurii arestarii preventive a inculpatilor, care se afla in stare de arest de peste 5 luni, perioada in care se puteau efectua administrarea tuturor probelor invocate de Parchet in referat , fara ca inculpatii sa aiba vreo culpa in modul si timpul de administrare a acestora", se arata in motivarea deciziei Curtii, prin care se respinge recursul procuroriilor, eliberandu-l pe Sile Petroi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea