Social

#injunghiat #spital #autobuz

Injunghiat in autobuz, pentru ca nu a cedat locul!

Un elev de liceu a fost injunghiat intr-un autobuz in municipiul Sacele , pentru ca nu a vrut sa cedeze unei persoane locul pe care statea.

Cosmin Iordache, in varsta de 16 ani, a fost injunghiat, luni seara, in autobuzul cu care se deplasa spre casa. El a fost operat si medicii spun ca agresiunea i-a pus viata in pericol.

In autobuzul care face legatura intre Brasov si Sacele, dupa urcarea unui cuplu, barbatul i-a cerut adolescentului sa cedeze locul sotiei lui. Acesta a refuzat si in autobuz a izbucnit un scandal. Barbatul l-a injunghiat pe adolescent in torace cu un briceag.

Baiatul a coborat la statia urmatoare si a anuntat imediat incidentul la 112.

"Suspectul si-a continuat drumul pana la capatul liniei, apoi, de acolo, a luat un taxi pana spre cartierul Garcini, cartier locuit de populatie de etnie rroma. A fost prins de politisti in timp ce se deplasa cu taxiul, asupra lui fiind gasit si briceagul folosit", a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, citat de Realitatea.net.

Agresorul a fost retinut pentru port ilegal de arma alba si va fi acuzat dupa emiterea raportului medico-legal legat de starea victimei.

Medicii spun ca lovitura de cutit i-a perforat adolescentului plamanul stang si a trecut foarte aproape de inima. Cosmin Iordache este internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Pediatrie Brasov, in stare stabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea