Social

#hipnoza #inima ranita #psihoterapeuti

Inima ranita, vindecata printr-o metoda uimitoare. Iata cat de usor poti trece peste o despartire!

Veste excelenta pentru femeile cu inima ranita. Socul despartirii poate fi atenuat aproape total, suferinta de cateva luni putand fi redusa la doar cateva ore, sustin psihoterapeutii englezi.

Terapia prin hipnoza a fost folosita, pana nu demult, doar pentru a ajuta pacientii sa renunte la anumite obiceiuri nesanatoase, fumatul si supraalimentatia fiind doua dintre cele mai intalnite probleme in cazuistica psihologilor din Marea Britanie. Acum, cercetatorii au aflat ca hipnoza pare sa aiba efect si in vindecarea inimilor ranite in dragoste.

Sarah Tuckerm, un autor de succes din Londra, a povestit ca a apelat la ajutorul unui hipnoterapeut pentru a depasi socul despartirii de sotul ei. Femeia a cerut sprijinul unui hipnoterapeut pentru a reusi sa nu mai ofteze intruna dupa sotul ei. Dupa doar doua sedinte de cate o ora, Sarah a reusit sa se detaseze de fostul mariaj si sa nu se mai gandeasca mereu la esecul sau amoros.

Cheryl Cole este banuita si ea ca ar fi recurs la aceeasi metoda pentru a trece peste despartirea de mijlocasul lui Liverpool, Joe Cole, iar dansatoarea Camilla Dallerup a recunoscut ca a apelat la sedinte de hipnoza dupa ce s-a despartit de logodnicul ei, starul Brendan Cole.

Sursa foto: 1-weightloss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea