Social

#copii etnobotanice #etnobotanice #grigore alexandrescu #copii spital

Ingrijorator. Copii de 6-7 ani consuma etnobotanice

Medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" trag un semnal de alarma, ingrijorati de numarul tot mai mare de copii care ajung pe mana lor dupa ce au consumat etnobotanice. Specialistii sustin ca varsta consumatorilor a scazut dramatic, pana chiar la 6-7 ani.

"Zilnic in clinica de toxicologie ajung copii in stare foarte grava. Din pacate, unii dupa ce au consumat etnobotanice, iar varsta lor este tot mai mica, chiar 6-7 ani", a declarat, potrivit Mediafax, Dumitru Oraseanu, seful Sectiei Pediatrie III a Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti.

Medicul a aratat ca numarul copiilor consumatori de etnobotanice este in crestere, iar substantele din aceste produse pot fi chiar mai periculoase decat cele din drogurile ilegale. In ultimele luni, si in Galati si Iasi au fost semnalate numeroase cazuri de consum de etnobotanice in scoli si in licee.

Sursa foto: blog.childrensdayton.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea