Social

#inghetata coronavirus

Inghetata contaminata cu coronavirus in China

O inghetata comercializata de o companie din nordul Chinei a fost contaminata cu noul coronavirus, relatează publicația The Independent.

Toate loturile produse de compania Tianjin Daqiaodao Food au fost sigilate și confiscate. Mostrele de pe trei înghețate au fost trimise la centrul municipal pentru controlul bolilor în această săptămână, toate fiind testate pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit datelor epidemiologice compania producatoare a folosit lapte praf importat din Noua Zeelandă și zer din Ucraina. De asemenea, compania Tianjin Daqiaodao a anunțat că cei 1.662 de angajați ai săi au fost plasați în carantină urmând să fie testați. Dintre aceștia, 700 au fost deja testați negativ. Un virusolog la Universitatea Leeds, doctorul Stephen Griffin, susține că incidentul nu ar trebui să genereze „panică”. 

”Probabil că nu trebuie să ne panicăm că fiecare bucată de înghețată va fi brusc contaminată cu coronavirus. Cel mai probabil este rezultatul condițiilor de igienă la fabrică”, a declarat virusologul pentru Sky News.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea