Social

#ing #formula 1 #renault

ING ar putea parasi Formula 1

Banca olandeza ING va analiza in 2009 daca va continua sa sponsorizeze echipa Renault si doua dintre cursele de Formula 1 .

ING este unul dintre cei mai importanti sponsori din Formula 1, banca olandeza fiind sponsorul principal al echipei Renault , dar si sponsorul traditional al unora dintre cursele incluse in calendar. Totusi, situatia economica precara si pierderile inregistrate in ultimele trimestre au determinat banca olandeza sa isi revizuiasca politica in ceea ce priveste sponsorizarile din sport.

Un purtator de cuvant al olandezilor a confirmat pentru publicatia International Herald Tribune ca ING va analiza la jumatatea acestui an posibilitatea de a renunta la sponsorizarea echipei Renault si a curselor de F1.

Vestile vin concomitent cu reducerea fortei de munca cu 7000 de oameni si plecarea CEO-ului Michel Tilmant, un cunoscut fan al Formulei 1. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea