Social

Infuzia de albastrele ne scapa de cearcane

Ingrijirea zilnica a tenului cu produse naturale mentine pielea neteda si hidratata. O ingrijire speciala trebuie s-o acordam ochilor. Oboseala este principalul vinovat de aparitia cearcanelor. Relaxarea si netezirea pielii din jurul ochilor se obtin in mai multe etape. Zona ochilor trebuie curatata cu o lotiune emolienta.

In lipsa acesteia, sa nu uitam ca uleiul de masline este un demachiant excelent. Daca nu avem nici acest ulei, folosim un amestec de lapte cu galbenus de ou in cantitati egale cu care stergem zona ochilor. Ceaiul de albastrele este o solutie ideala pentru etapa urmatoare de combatere a cearcanelor. Tampoane inmuiate in infuzie de albastrele (preparata doua lingurite de floare si 250 ml apa) se aplica pe pleoape.

Operatia se poate repeta timp de 30 de minute, dar vom fi atenti ca aceste comprese sa nu se raceasca pe pleoape.

Putem inlocui albastrelele cu florile de tei si musetel, din care preparam o infuzie, iar compresele le schimbam dupa 10 minute. Dupa inlaturarea compresei, zona ochilor va fi hidratata cu suc de portocala amestecat cu ulei de migdale.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea