Social

#temperaturi scazute #vreme luna mai # ploi torentiale #vreme #avertizare meteo

Informare meteo: grindina, ploi torentiale si descarcari electrice

Meteorologii au emis ieri o o informare meteorologica, valabila pentru intervalul 16 mai, ora 12.00 - 18 mai, ora 12.00.

In intervalul mentionat, va continua sa ploua temporar in toate regiunile tarii. Din dupa-amiaza zilei de miercuri pana joi la pranz, ploile, insotite si de descarcari electrice si izolat caderi de grindina, se vor semnala indeosebi in nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte.

Incepand de joi dupa-amiaza si pana vineri la pranz, aria acestora va cuprinde din nou regiunile sudice. Ploile se vor extinde si in zona montana. Aversele vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 l/mp.

Vremea se va incalzi insa in weekeend, in majoritatea regiunilor. In schimb, in jumatatea sud-estica a tarii, vremea va fi in general instabila. Indeosebi spre seara si noaptea cerul va prezenta innorari accentuate si vor fi averse insotite de descarcari electrice in Dobrogea si local in Muntenia si Moldova.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea