Social

#canicula #avertizare meteo #informare ANM #prognoza meteo iunie

Informare ANM: Canicula in sudul, estul si vestul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o informare in legatura cu evolutia vremii in intervalul 19 – 22 iunie.

In intervalul sus mentionat, vremea va fi calduroasa in toata tara, local caniculara in cursul dupa-amiezelor, cand se vor inregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 36 de grade. Indicele temperatura - umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic in zonele de campie si local in cele de deal si de podis.

Marti, vremea va fi calduroasa, local caniculara in cursul dupa-amiezii, cu maxime termice cuprinse intre 29 si 36 de grade. In nordul tarii si la munte cerul va fi variabil, existand conditii de ploi slabe de scurta durata, insotite de descarcari electrice. In depresiuni, temperaturile minime se vor incadra intre 11 si 12 grade. In Dealurile de Vest si Delta Dunarii minimele termice vor fi de 22 - 24 de grade.

Miercuri, vremea va continua sa fie calduroasa, cu un indice de temperatura-umezeala care va atinge pragul de 80. Temperaturile maxime vor fi de 30 - 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea