Social

# accident indonezia #accident autocar # copii morti #decese #indonezia

Infiorator! Zeci de copii au murit dupa ce un autocar a cazut intr-o rapa

Un accident infiorator a avut loc in Indonezia. Un autocar care transporta elevi si in care se aflau cel putin 66 de persoane (elevi, parinti si profesori) s-a rasturnat intr-o rapa. 

 

Accidentul s-a produs miercuri noaptea in orasul Sumedang. Cei aflati in autocar se intorceau dintr-o excursie pe insula indoneziana Java.

Ministrul Transporturilor a precizat ca in autocar se aflau elevi de clasa a noua si cativa profesori si parinti. 27 de persoane au murit, iar 39 au fost salvate. 13 dintre raniti salvati se afla in stare grava. 

Printre persoanele decedate se afla soferul autocarului, adolescenti si adulti.

Potrivit autoritatilor, din primele sesizari, se pare ca soferul a pierdut controlul autovehiculului. Momentan nu se stie insa cauza exacta a accidentului, aceasta urmand sa fie stabilita in perioada urmatoare. Din primele informatii, verificarea tehnica a autobuzului nu era la zi, potrivit channelnewsasia.com

Supravietuitorii au declarat autoritatilor ca franele autocarului nu mai functionau, relateaza channelnewsasia.com.

Accidentele rutiere sunt comune in Indonezia din cauza infrastructurii si a lipsei masurilor de siguranta de pe drumuri.

Sursa foto: au.finance.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea