Social

#accesorii #imbracaminte #magazin haine #haine gratuite #purtare haine

Inedit. Magazinul unde poti purta haine inainte sa le cumperi

S-a deschis magazinul ideal! Magazinul de imbracaminte GU si-a anuntat clientii ca pot incerca gratuit pana la trei haine pe care le pot purta o zi intreaga. Singura conditie este sa le returneze pana la incheierea programului, scrie Yahoo News. Din pacate, cel putin deocamdata, magazinul se afla in Japonia. 

Proprietarii brandului, care detin un intreg lant de magazine, vor in acest fel sa reduca numarul cumparatorilor care, dupa achizitia unui produs, se razgandesc si il returneaza, fiind necesare o multime de documente de stornare.

Politica GU este revolutionara pentru un magazin de vanzare cu amanuntul. Insa acest gen de vanzare este practicata des de magazinele online de imbracaminte si accesorii. Acestea folosesc asa-numitul "test pentru un timp de gandire inainte de a cumpara".

Reprezentantii marcii de ochelari Warby Parker le trimit clientilor cate cinci perechi de ochelari si le dau cinci zile la dispozitie sa se decida pe care doresc sa o pastreze.

Sursa foto: gsalesgroup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea