Social

Indragostiti la "Dansez pentru tine"

Antrenamentul de sase ore pe zi, coregrafia extrem de senzuala, dorinta vedetelor participante la emisiunea "Dansez pentru tine" de a-si ajuta concurentii s-a lasat cu primele victime ale lui Cupidon, zeul iubirii: Arsenie Todiras si frumoasa Aliona.


Moldoveanul Arsenie Todiras s-a implicat mai mult decat i-ar fi cerut rolul de coechipier in concursul "Dansez pentru tine". Se pare ca fostul membru al trupei
O-Zone s-a indragostit de Aliona Munteanu , manuitoarea de papusi si marionete de la Chisinau. Relatia celor doi moldoveni a fost confirmata intr-un fel si de prezentatorul emisiunii, Stefan Banica jr, care a declarat ca umbla zvonuri prin culise cum ca cei doi ar fi impreuna.

NIMIC DE ASCUNS

Psihologul Georgeta Ghinea a urmarit emisiunea, a analizat comportamentul concurentilor si a observat ca intre Arsenie si Aliona exista o apropiere de netagaduit. "S-a vazut cu ochiul liber ca relatia dintre ei e mai profunda", ne-a povestit psihologul. "Schimburile de priviri tandre, felul in care se protejeaza unul pe celalalt si cum sunt foarte ingaduitori cu greselile pe care le fac la repetitii sunt mai mult decat evidente. Iar zambetele clare si sincere pe care le-au afisat cand l-au auzit pe Stefan Banica, prezentatorul, ca a dezvaluit apropierea dintre ei nu au facut decat sa demonstreze ca nu au nimic de ascuns".

ERA NORMAL

Georgeta Ghinea ne-a spus ca acest lucru era de asteptat. Si asta pentru ca Arsenie si Aliona au multe in comun. "Faptul ca vin amandoi de la Chisinau a fost un foarte bun punct de plecare. Cu totii ne atasam mai repede de cei care ne aduc aminte de casa cand ne aflam printre straini. Iar faptul ca nici unul dintre ei nu are o relatie de lunga durata nu dezvaluie decat disponibilitatea emotionala. Fara sa stie, amandoi erau in cautarea unui partener. Iar scopul comun, de a castiga concursul si a-i darui tatalui Alionei proteza de care acesta are nevoie i-a apropiat si mai tare".


STRES

Georgeta Ghinea ne-a mai spus ca orele multe petrecute la repetitii le ofera indragostitilor un mare avantaj: cunoasterea reciproca. "Sunt supusi la stres, la multe emotii si la un mare efort fizic. Din aceasta cauza au parte si de iesiri nervoase. De aceea vor ajunge la o cunostere reciproca, aproape imposibila in alte circumstante ".

DORINTE ASCUNSE

Un alt cuplu cu potential este cel format dintre Ionut Iftimoaie si Monica Grosu. Ionut se face ca nu baga de seama invitatiile provocatoare ale partenerei lui de 19 ani. Tanara se agata de luptatorul de K1 de fiecare data cand are ocazia.
Iubita luptatorului a marturisit ca nu este geloasa pe relatia lui Ionut cu Monica, dar ca e nemultumita de putinul timp pe care il petrece cu viitorul ei sot. Ionut ne-a declarat ca antrenamentele de la Buftea il vor ajuta sa danseze la nunta lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea