Social

#bilant victime indonezia #seism indonezia # bilant victime #indonezia #cutremur indonezia

Indonezia, lovita de un nou cutremur puternic

Indonezia a fost lovita de un nou cutremur in aceasta dimineata. Seismul vine la doar patru zile dupa ce seismul de 6,9 grade pe scara Richter, inregistrat duminica, a facut cel putin 168 de victime si peste 1.500 de raniti.

Seismul de joi dimineata a avut magnitudinea de 5,9 grade pe scara Richter, potrivit Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite (USGS). Agentia indoneziana de seismologie a masurat insa o magnitudine de 6,2 grade pe scara Richter.

Cutermurul s-a produs pe insula indoneziana Lombok, in aceeasi zona in care a avut loc cutremurul devastator de duminica.

Purtatorul de cuvant al Agentiei, Sutopo Nurgroho, a admis ca cifrele date publicitatii de autoritatile locale sunt mult mai mari si ca armata din Lombok a anuntat ca numarul mortilor in urma cutremurului de duminica este de 381, insa a subliniat ca aceste date nu au fost verificate, scrie realitatea.net. Peste 1.500 de persoane au fost internate dupa ce au suferit rani grave in urma seismului, numarul ranititilor fiind insa mult mai mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea