Social

#cel mai mare bebelus din lume #Aliya Saleem #bebelus gigant

Incredibila poveste a bebelusului-gigant care cantareste cat o fetita de 6 ani

Aliya Saleem este, oficial, cel mai mare bebelus din lume. Micuta indianca are doar 10 luni si s-a dezvoltat surprinzator de repede. Dupa ce la nastere a avut putin peste 4 kilograme, acum a ajuns la greutatea unui copil in varsta de 6 ani, adica 20 de kilograme.

Sanatatea micutei este in pericol, iar parintii sunt ingrijorati, mai ales ca au mai pierdut un copil intr-un mod similar, la varsta de doar un an si jumatate.

Mama Aliyei, Shabana Parveen, are 25 de ani si locuieste alaturi de sotul sau in Jharkhand, India. Marturisile acestora cu privire la situatia fetitei sunt socante: "La doar cateva luni dupa nastere, copila a inceput sa castige in greutate atat de repede, incat am fost nevoiti sa ii cumparam hainute noi la fiecare doua saptamani".

Desi sanatatea Aliyey este amenintata in acest moment, tatal ei, Mohammad Saleem, a declarat ca nu isi poate permite sa apeleze la serviciile unei clinici private si ca incearca sa o trateze in spitalul local din Jharkhand. "Medicii din sat nu ne-au putut spune cu exactitate care este motivul pentru care fetita noastra s-a ingrasat", a declarat tatal ei.

Cel care a consultat-o ulterior pe fetita, Dr. Krishan Chugh, managerul unei clinice private din Fortis, o suspecteaza pe micuta de obezitate morbida sau de un dezechilibru hormonal, insa trebuie sa continue analizele pentru a pune un diagnostic corect.

Sursa foto:dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea