Social

# profesor universitar #jigniri studenti #profesoara

Incredibil! Profesoara filmata in timp ce-si umilea studentii in ultimul hal in timpul cursurilor online. Marturiile studentilor

Imagini incredibile cu o profesoara care-si umileste studentii a facut inconjurul internatului. Filmuletul cu profesoara de la UMF din Bucuresti a devenit viral la scurt timp de la postarea acestuia pe internet. 

 

O profesoara de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti a fost suspendata din activitate si este supusa unei anchete interne dupa ce si-a umilit studentii. 

Profesoara le-a cerut studentilor sa o numeasca dupa titulatura de doctor, insa de fiecare data cand intreba cate un student cum i se adreseaza, ii reprosa ca nu e bine. Inregistrarea a ajuns virala pe internet, iar conducerea universitatii a decis suspendarea profesoarei din functie si crearea unei comisii de ancheta care va analiza activitatea acesteia.

"Va pretind din acest moment celor doua grupe sau cel putin celor care nu vor sa se injoseasca sa ma numiti doamna doctor Madalina Adam. Cum mi te adresezi de acum inainte? Doamna doctor Madalina Adam. Tu mamei tale ii spui asa sau cum vrei sa imi spui tu mie? Doamna doctor Madalina Adam. Nu! Deci imi spui doamna doctor Adam! Daca imi spui si Madalina inseamna ca vrei sa ma ...vrei sa ma dai in judecata. Cum mi te adresezi de acum inainte? Doamna doctor Adam. Nu. Doamna doctor si atat. V-am spus. Sunt de doua ori doctor si nu stau sa imi insir toate prenumele cu voi", spune profesoara in inregistrari. Puteti asculta mai jos in articol intreaga conversatie absurda a profesoarei cu studentii.

Studentii, marturii incredibile

Un student spune ca profesoara Adam nu pare sa fie in totalitate constienta de actiunile si vorbele ei si ofera un exemplu de la ultima lucrare practica de luni, 9 noiembrie.

El spune ca a observat un comportament bizar, iar profesoara a parut foarte deranjata ca studentii nu au stiut ca duminica, 8 noiembrie, a fost ziua ei de nastere.

"Ne-a pus sa ii cantam la multi ani si s-a si enervat pe noi ca nu fredonam frumos, in cor, in conditiile in care eram intr-o conferinta pe Zoom. Tot luni, doamna doctor ne-a pus intrebari din lectia pe care urma sa ne-o predea si s-a enervat ca nu stiam mereu sa ii raspundem, adresandu-ne mici jigniri.”, povesteste unul dintre studenti.

“Ne-am putut intelege cu ea si nu a parut deranjata ca unii colegi i se adresau cu doamna profesoara in loc de doamna doctor. Singura problema sesizabila de la alte lucrari practice a fost ca nu lua in seama studentii straini si ne punea absenta daca nu aveam microfonul functional sau daca intarziam cateva minute la ora", a mai spus studentul.

O alta problema pe care o sesizeaza studentii la lucrarile cu "doamna doctor Adam" tine tot de problemele tehnice. "Ieseam din conferinta de Zoom, iar ea nu ne mai lasa sa intram pe motiv ca se chinuie si oboseste predand si noi ne distram si nu stam la ora".

Profesoara sufera de schizofrenie?

Printre studenti circula informatia conform careia profesoara ar suferi de schizofrenie, o afectiune psihica, insa conducerea universitatii a infirmat aceasta speculatie.  

Cu toate acestea, intr-o alta inregistrare facuta de studenti se poate observa clar ca profesoara are o problema. Aceasta isi roaga studentii sa-i transmita unui alt profesor "ca voi sunteti de la studenta Niculite, care nu vrea sa iasa de sub trotineta".

Aceasta le-a spus apoi: "E pisica mea, va rog sa nu va luati de ea, va rog foarte mult. O cheama Poli si este porumbel, de obicei e turturica, mi se spune chiar si papagal".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea