Social

# nicolas sarkozy acuzatii #nicolas sarkozy arestat #nicolas sarkozy

Incredibil! Presedinte francez, in arestul politiei

Nicolas Sarkozy a ajuns din nou dupa gratii. El este acuzat ca ar fi primit ilicit o suma uriasa de bani pentru a-si finanta campania electorala din 2007, cand a si castigat alegerile prezidentiale si a devenit seful statului francez.

El este acuzat că a primit bani din partea fostului dictator libian Muammar Gaddafi. Ar fi vorba, mai exact, de o sumă de 50 milioane de euro, pe care Sarkozy i-ar fi primit printr-un intermediar. Presa franceză scrie că fostul lider de la Elysée ar fi în arestul poliţiei din Nanterre, unde şi-ar putea petrece următoarele 48 de ore. Discutiile pe tema finantarii ilicite au aparut in 2016, insa Sarkozy a negat orice acuzatie in acest sens.

Nicolas Sarkozy a mai fost arestat preventiv în 2014, într-un dosar privind presupuse fapte de trafic de influenţă, o măsură dispusă pentru prima dată împotriva unui fost şef de stat In Franta. La momentul acela, Sarkozy era acuzat că a încercat să afle informații tocmai despre această anchetă.

Fostul presedinte francez se afla la cel de-al treilea mariaj, cu Carla Bruni (cantareata), si are 4 copii. 

Foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea