Social

#cumparaturi femei #cheltuieli femei #sani femei #sutiene

Incredibil! Femeile cu sanii mari sunt mai...

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sti cat de cheltuitoare este o femeie doar uitandu-te la... bustul ei? Cercetatorii chinezi au descoperit o legatura fantastica intre marimea sanilor si inclinatia catre cumparaturi exagerate.

Astfel, potrivit unui studiu recent citat de medicaldaily.com, femeile care au sanii mari au tendinta sa fie mai cheltuitoare decat cele mai putin dotate. Cercetarea a fost realizata la cererea unei companii de comert online, care a si pus la dispozitia specialistilor mai multe date foarte interesante. Astfel, clientele care au cumparat de la magazinul cu pricina sutiene cu cupa B sau mai mare au cheltuit in total cu de la 17% pana la 33% mai multi bani pentru cumparaturi decat cele care au achizitionate sutiene cu o cupa mai mica.

Pana sa stabileasca o legatura clara intre cauza si efect, specialistii cred totusi ca e posibil si ca hainele pentru femeile cu sanii mari sa fie mai scumpe decat cele pentru femeile cu sani mici si asa sa se explice diferenta de sume cheltuite.

Sursa foto: nymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea